Metabond a jövő lehetősége PDF Nyomtatás E-mail

A világ energiatermelésének 25%-a súrlódás által vész el. Megdöbbentő! Az energiafelhasználás évről-évre mérhetetlenül növekszik, ezzel együtt természetesen a súrlódás miatt kárbaveszett energia is.

 

Mit tehetünk? A megoldás: csökkenteni a súrlódást! Már az 1950-es években ez a kihívás kezdte foglalkoztatni a világ tudósait. Kifejlesztették az első generációs súrlódáscsökkentő szereket, melyek a fémfelületre rakódva egy nagyon sima felületet hoztak létre, így csökkentve a súrlódást. A II. generációs szerek a kenőolajak adalékolásában látták a megoldást, de igazi áttörést csak az űrkorszak küszöbén kifejlesztett III. generációs súrlódáscsökkentő, a Metabond hozott.

 

A METABOND egy olyan termék, amely rendkívüli tulajdonságai következtében megváltoztatja, felnemesíti az egymáson csúszó, súrlódó fémfelületeket, miközben a kenőanyagok minőségét változatlanul hagyja. Tehát nem egy ?additív?, hanem valami egészen új, amit úgy hívnak: fémfelületnemesítő.

 

A METABOND nyomás alatt a fémekkel kémiai reakcióba lépve azok saját anyagát nemesíti fel. Az így kialakult rendkívül kemény és nagyon sima felület ellenáll a súrlódásból adódó sérüléseknek, károsodásoknak akár szélsőséges, extrém terhelés esetén is. Az így létrejött felületek az ideális feltételeket biztosítják a kenőolajak számára (az érintkező felületek simaságuknál fogva könnyedén szétválaszthatóak egy homogén olajfilm segítségével), és kimagaslóan csökkentik a fémek súrlódását. Környezetbarát mivoltát tesztek sora bizonyítja.

 

A METABOND termékek forgalmazására létrehoztuk a METABOND Terjesztői Hálózatot, mely kizárólagos jogokkal jelenleg 2 országban több mint 5000 munkatárssal van jelen. Munkatársaink önálló vállalkozóként végzik forgalmazási tevékenységüket, munkájuk után a Munkatársi Karriertáblázatban rögzítettek és a Multi Level Marketing (MLM) szabályai alapján havonta kapják elszámolásaikat, és számla ellenében veszik fel jutalékaikat. A tagság létszáma folyamatosan nő, csak Magyarországon az MTH létszáma meghaladja a 2000 főt. A Metabond Magyarország Kft-nek Magyarországon a két központi irodán kívül (Győr-Budapest) közel 20 szerződött raktára biztosítja Munkatársaink és vásárlóink állandó áruellátását. Külföldön kizárólagos importőr dolgozik, aki szintén saját raktárosi hálózattal rendelkezik.

 

Ha Ön egy METABOND-ot vásárol, azzal nem pusztán egy fémfelületnemesítő tulajdonosa lesz. Része lehet annak a szolgáltatásnak is, melyet a Metabond Terjesztői Hálózat több ezer termékforgalmazója biztosít: személyre szóló szaktanácsadás és kiszolgálás, naprakész információk átadása, fantasztikus lehetőségek.

 

Védje környezetét, élvezze termékeink és az üzleti lehetőségeink kínálta előnyöket!